Menu Eleonora

Antipasto Napoli

Voorgerecht bestaande uit een combinatie van de meest exclusieve Italiaanse specialiteiten zoals carpaccio, salami, vitello tonnato, parmaham, gegrilde gemarineerde groenten.

OF

 

Carpaccio di Salmone

A la minute gesneden carpaccio van zalm en tong op een bedje van roquetsalade bereid aan tafel met een dressing van wodka, olijfolie en sinaasappelsap.

OF

 

Insalata Caprese

Sla, mozzarella di bufalaD.O.P., tomaat en basilicum.

 

****

Lasagne Vegetariana

Eigen huisgemaakte vegetarische lasagne

OF

 

Tagliatelle con Spinaci e Salmone

Verse zalm in romige saus met spinazie.Geserveerd met naar keuze pasta of gebakken aardappelen.

OF

 

Spezzatino di Manzo alla crema di Tartufo

Gesneden ossenhaas met zwarte truffel crèmesaus.Geserveerd met naar keuze pasta of gebakken aardappelen.

 

 ****

 

Dessert

OF

Caffè

 34,75

Menu Napoli

Dit menu serveren we

voor minimaal 2 personen

 

Grande Antipasto Freddo

Gezellig culinair uitgebreid genieten van Italiaanse antipasti. Wij serveren een proeverij van verschillende exclusieve koude Italiaanse specialiteiten.

 

****

 

Medaglione al vino Rosso

Medaillons van Hollandse ossenhaas met rode wijnsaus. Geserveerd met naar keuze pasta of gebakken aardappelen en verse groenten.

 

OF

 

Fantasia di Spigola

Zeebaars in pikante tomatensaus met mosselen, inktvisringen, kappertjes, olijven en peterselie. Geserveerd met naar keuze pasta of gebakken aardappelen en verse groenten.

 

 

****

Dessert

Of

Caffè

 

 

Prijs per persoon  47,50

Menu Gerardo

Dit menu serveren we

voor minimaal 2 personen

      

antipasto caldo e freddo

Gezellig culinair uitgebreid genieten van Italiaanse antipasti. Wij serveren een proeverij van verschillende koude en warme Italiaanse specialiteiten. De gerechten die wij serveren zijn carpaccio al parmigiano, vitello tonnato, mozzarella caprese, parmaham meloen, mosselen, vongole en melanzane in carrozza(aubergines)

 

 

****

Pasta al Parmigiano D.O.P.

Zeer spectaculair pastagerecht. De pasta wordt bij u aan tafel geflambeerd met whisky in een Parmigiano Reggiano D.O.P. kaas.

 

****

Filetto di Manzo con salsa al Tartufo

Ossenhaas tournedos met een Truffelcréme saus. Geserveerd met verse groenten en aardappelen

 

OF

 

Fantasia del Pescatore

Zeebaars, zalm, schelpdieren en scampi in een pikante tomatensaus.Geserveerd met verse groenten en aardappelen.

 

****

 

Dessert

****

 

Caffè

                                  

 

Prijs per persoon  62,75